Oddyway

Oddy työnantajana

Oddyway - työnantajana

Tällä sivulle on koostettu meillä työskentelyyn liittyviä asioita. 

Uskomme avoimuuteen ja arvostamme tekijöitä. Luottamus on kaiken tekemisen perusta.

Tutustu millainen Oddy on työnantajana ja millaista meillä on olla töissä.

Työskentely joustavaa

Saat itse päättää työaikasi niin pitkälle kuin mahdollista. Meillä työt hoidetaan ammattitaitoisesti, luotettavasti ja ajallaan. Meillä tavoitteena on tehdä tehokkaasti sopiva määrä töitä. 

Emme pyydä ihmeitä

Haluamme, että voit hyvin. Pidä taukoja, syö ja suhtaudu työntekoon rennolla, mutta ammattimaisella asenteella.
Työajat meillä merkataan sisäiseen järjestelmään (in-out systeemillä). Töiden kulku merkataan erilliseen projektinhallintajärjestelmään. Suurin osa työstämme on tuntilaskutteista ja siksi tämä on tärkeitä.

Ylityökielto

Unohda 37.5 tunnin työviikot ja menneet aikamääreet. Käytä aikasi tehokkaasti ja tee halutessasi neljän päivän työviikkoa.
Teemme paljon projekti- ja konsulttityötä asiakkaillemme, joilla on tietty tavoite ja aikataulu. Olemme tällöin asiakkaan ja projektijohdon tavoitettavissa normaaliin toimistoaikaan (8-16 tai 9-17).

Yrittäjämäinen ote

Tämä ei tarkoita 18-tuntisia työpäiviä, unettomia öitä tai finansseista huolehtimista vaan yksinkertaisesti asiakaslähtöistä tekemistä. Vastaamme ja huolehdimme asiakkaistamme kuin omistamme. Lisäksi osakkaat ja toimitusjohtajat osallistuvat samaan tekemiseen siinä missä kaikki muukin henkilöstö. Pelaamme yhteiseen maaliin.

Palkkapäivä

Palkkapäivämme on kuukauden viimeinen päivä ja palkanmaksukausi on yksi kuukausi. Palkka maksetaan palkanmaksukautta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä.

Työterveys

Työterveytemme hoitaa sinut kuntoon kun sairastut.
Myös perheesi on meille tärkeä osa työelämää. Mikäli sinä tai lapsesi sairastuu, voit olla ilmoituksella poissa kolme peräkkäistä työpäivää.

Ei keskijohtoa

Vastuut on jaettu henkilöstön kesken, jotta toiminta synkronoitua tiimien välillä.

Vältämme (mikro)managerointia niin pitkälle kuin mahdollista.

 

Olet itse vastuussa työsi laadusta ja haluamme olla ylpeitä osaamisestasi sekä luottaa ammattitaitoosi.

Avoimuus

Kerromme yrityksen asiat avoimesti niin hyvässä kuin pahassa.

 

Ylä- ja alamäet kuuluvat asiaan.

Tee työsi siellä missä haluat

Emme pakota sinua tulemaan toimistolle, jos pystyt keskittymään töihisi paremmin kotona tai aurinkomatkoilla.
Ajoittain läsnäoloa kuitenkin vaaditaan esim. koulutuspäivinä ja muina erikoispäivinä. Näistä ilmoitetaan aina hyvissä ajoin.

Vastuu omasta työstä

Tällä tarkoitamme sitä, että olet täysin vapaa valitsemaan toimintamallisi ja työkalusi tietyissä raameissa. Tekijät ovat meillä keskiössä myös asiakkaiden yhteydenpidossa. Ihmisinä teemme virheitä ja opimme niistä.

Apu ja työrauha

Annamme muille työrauhan sekä otamme huomioon kollegat. 

 

Autamme aina kun apua tarvitaan. Olipa kyseessä henkilökohtainen tai työhön liittyvä asia.

Työkalut

Macbook Pro -kannettavan tietokoneen ja oheislaitteet (näppäimistön, hiiren sekä tarvittavan määrän näyttöjä). Matkapuhelimen, mikäli työsi sitä vaatii. Oman työpisteen säädettävällä pöydällä ja tuolilla, jotta ergonomiasi olisi kunnossa

Työskentelemme asiakkaille

Kun töitä on, teemme niitä. Mikäli vapaa-aikaa jää, voit käyttää sen kouluttautumiseen, virkistäytymiseen, oleiluun, television katseluun tai mennä kotiin katsomaan Netflixiä ja ottamaan rennosti 🙂

Koulutus

Kouluttaudumme ja opimme sekä itsenäisesti että yhdessä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa (video)kursseja, (ääni)kirjoja ja muuta materiaalia itsesi kehittämiseen. Pidämme yhteisiä tekkituokioita ja koulutuspäiviä aika-ajoin, vähintään 4 kertaa vuodessa.

Lomat

Pyrimme rauhoittamaan tekemisen heinäkuuksi ja epävirallisen virallisesti olemmekin silloin kiinni.
Pyhäpäivät, Joulunpyhät, hiihto- ja syyslomat (kautta Suomen) yms. on myös rauhoitettu ja otettu huomioon tekemisessäsi.
Lomapäiväsi saat valita itse niin pitkälle kuin työtehtävät, asiakkaat ja muu henkilöstö eivät siitä häiriinny.

Voisitko olla yksi meistä?

Laita Viestiä, Niin Jutellaan Lisää!

Team Oddy_Oddy Tech